Vragen en Antwoorden

Moet ik voor de Spider Solitaire spellen betalen?

De spellen die op onze website geplaatst zijn kun je allemaal kosteloos spelen. Ook kan er voor geen van de spellen betaald worden omdat het geen kansspel is zoals poker. Wij zullen nooit ergens geld voor vragen.

Ik snap de spellen op deze website niet.

Het is een kwestie van proberen en veel oefenen en als je er niet uitkomt staan er in het menu handige tips en strategie├źn over hoe je een spider solitaire spel het snelst uit kunt spelen. Kom je er echt niet uit? Dan kun je ons altijd even een berichtje sturen.

Kan ik met een mobiele telefoon of tablet ook Spider Solitaire spelen?

Ja dat kan. Als je dit stuk leest dan ben je waarschijnlijk aan het internetten met een pc of laptop want als onze site benaderd wordt met een mobiel apparaat dan wordt deze automatisch aangepast naar een mobile website waarop spellen staan in HTML5, speciaal gemaakt voor dit soort apparaten.

De spellen werken niet.

Ben je een spel tegengekomen dat niet of niet goed werkt, geeft dit dan even aan ons door. We gaan er dan meteen naar kijken en zorgen dat de game in kwestie weer zo snel mogelijk goed te spelen is.

Ik ben ontwikkelaar van spellen, kunnen jullie mijn spel plaatsen?

Ja dit kan. Als je zelf een Spider Solitaire spel hebt gemaakt in HTML5 stuur deze dan naar ons op. Wij zullen het spel dan testen en bij goedkeuring wordt deze op onze site geplaatst.

Heb je een vraag waarop het antwoord hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op!